Aries Hotel & Spa Wisła, Wisła
Nowe dania w Restauracji Polka

Nowe dania w Restauracji Polka

  1. Úvodní stránka
  2. Nová jídla v Restauraci Polka
electric car
11 února 2022

Przegrzebki, skorzonera, dorsz, grzyby shimeji, marcepan - to podstawa nowych dań, które zagościły w lutym w karcie menu Restauracji Polka. 

Na początek proponujemy niezwykle delikatną przystawkę. Przegrzebki, assettie ze skorzonery, żel z kiszonego ogórka oraz ogórek kompresowany. Skorzonerę można zasmakować w daniu w nie jednej postaci. 

Danie główne już podbiło Wasze kubki smakowe. Polędwica z dorsza z małżą nowozelandzką i grzybami shimeji na risotto - gorąco polecamy! Grzyby shimeji to małe, cienkie grzyby, koloru brązowego lub białego (ta odmiana jest uprawiana bez dostępu do światła). Rosną w obfitych kiściach. Ich cechą charakterystyczną są długie, wąskie trzony zakończone półokrągłymi kapeluszami. Smakują rewelacyjnie...

Na deser zapraszamy do spróbowania sable migdałowego z semifreddo z miodulą, truflą czekoladową oraz marcepanem i... malibu. 

Zapraszamy do rezerwacji stolika:

Restauracja Polka

tel.: +48 334440555 | mail: polka.wisla@hotelaries.pl

mobile nav bg
viz na mapě
Při poskytování služeb nám pomáhají COOKIES.

Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více v Oznámení o ochraně osobních údajů.

ROZUMÍM