Kolacja w Greenhouse Aries to kilkugodzinna uczta dla zmysłów. To niezwykła i jedyna w swoim rodzaju przestrzeń do spotkań rodzinnych i firmowych. 7-daniowe menu przygotowywane przez zespół Restauracji Polka wzbogaca karta win dobranych przez sommeliera. Szklarnią opiekuje się Ober Mistrz, który dba o przebieg kolacji od początku do końca.
Latem Greenhouse Aries uderza zapachem kwiatów, ziół oraz warzyw, które dojrzewają na naszych oczach. Jesienią kolorem dominującym jest pomarańcz, który pięknie współgra z kolorami jesiennych drzew dookoła szklarni. Zima to czas, kiedy regularnie palimy w kominku a zapach igliwia i drewna wprowadza Gości w iście świąteczny nastrój. Wiosną zapraszamy na spektakle budzących się krokusów, stokrotek i sasanek. W tym roku kolorami dominującymi są żółć i czerwień, które prezentują tulipany oraz maki.
Niezależnie jednak od pory roku, zawsze zapraszamy na wyjątkowe menu przygotowywane przez zespół Szefa Kuchni Restauracji Polka – Tomasza Morysa. Dodatkowe atuty Greenhouse Aries to widok na przepływającą tuż obok rzekę Wisłę. Czy może być piękniejsze miejsce do świętowania wyjątkowych okazji? To zdecydowanie Greenhouse.
Więcej informacji -> TUTAJ
Powierzchnia: 18m2 | Liczba osób: 6-8 | Klimatyzacja | Kominek
Rezerwacje Greenhouse Aries z menu degustacyjnym:
- 7-daniowe menu; 330,- PLN/osoba
- 7-daniowe menu z degustacją wina; 490,- PLN/osoba
- Rezerwacja do min. 3 dni przed kolacją
- Menu degustacyjne serwowane jest od 18:00 do 23:00
- Wymagana przedpłata 100% wartości rezerwacji, bez możliwości bezkosztowej anulacji
Rezerwacja Greenhouse Aries z menu a’la carte Restauracji Polka:
- Jednorazowa opłata w wysokości 500,- PLN
- Przy rachunku powyżej 1000,- PLN rezerwacja Greenhouse Aries bezkosztowa
- Wymagana przedpłata 100% opłaty rezerwacyjnej, bez możliwości bezkosztowej anulacji
- Menu restauracji Polka serwowane jest od 13:00 do 22:00
Jeśli Greenhouse Aries spodobał Wam się i chcielibyście wynająć go na kolację, zapraszamy do kontaktu: +48 334 440 449, rezerwacja.wisla@hotelaries.pl
Przeczytaj także: